Μηχανή αναζήτησης Κατοικίες/Διαμερίσματα Επαγγελματικά ακίνητα Οικόπεδα/Αγροτεμάχια *Νέα ακίνητα *Ακίνητα που επισκέφτηκα
Μεσιτικό γραφείο στην Αμαλιάδα Σάκης Βασιλόπουλος και συνεργάτες - sakisvasilopoulos.com
Ακίνητα την Αμαλιάδα
ΑΓΟΡΕΣ - ΠΩΛΗΣΕΙΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΕΣ - ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ - ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ - ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ
Greek   English
Αναζήτηση ακινήτων Επιλεγμένα ακίνητα Ανάθεση ακινήτου Αρθρα Χρήσιμα Θέματα Δήμος Ήλιδας (Πρώην Δήμος Αμαλιάδας)

Άρθρα

Σε λογικά επίπεδα τα ενοίκια στην Αμαλιάδα

 

Αρθρο όπως δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «» στις //2009

κ. Χριστοδουλόπουλος κ. Βασιλόπουλος
 "Είναι λογικό εμείς οι γονείς να τα βγάζουμε δύσκολα πέρα οικονομικά καθώς οι ανάγκες των παιδιών είναι μεγάλες", τόνισε ο κ. Χριστοδουλόπουλος.  Υπάρχουν πολλά διαμερίσματα επιπλωμένα και μη για τους φοιτητές. Οι τιμές είναι πολύ ελκυστικές", δήλωσε ο κ. Βασιλόπουλος.

Πληθώρα σπιτιών νια τους νέους Φοιτητές

Σταθερά παραμένουν τα ενοίκια στα διαμερίσματα τα οποία προορίζονται για τους φοιτητές που θα έρθουν προκειμένου να φοιτήσουν στην πόλη της Αμαλιάδας και συγκεκριμένα στο τμήμα εφαρμογών πληροφορικής στην διοίκηση και την οικονομία του ΤΕΙ. Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες μεσιτικών γραφείων, οι τιμές των ενοικίων είναι σταθερές συγκριτικά με πέρυσι. Οι γκαρσονιέρες κυμαίνονται από 200-250 ευρώ τα 2άρια 250 - 300 και τα 3αρια από 300 - 350.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την έναρξη λειτουργίας του τμήματος ΤΕΙ στην Αμαλιάδα και μετά έχουν ανεγερθεί πολλές οικοδομές των οποίων τα διαμερίσματα απευθύνονται κυρίως στους φοιτητές.

Ο κ. Νίκος Στούμπανος ιδιοκτήτης μεσιτικού γραφείου σε δήλωση του τόνισε: "Υπάρχουν αρκετά διαμερίσματα ώστε να εξυπηρετηθούν όλοι οι φοιτητές οι οποίοι θα έρθουν να σπουδάσουν στην πόλη μας. Ωστόσο μια πιο ξεκάθαρη εικόνα θα έχουμε τις επόμενες μέρες όπου και θα αφιχθούν οι φοιτητές προκειμένου να βρουν σπίτι. Σε ό,τι αφορά τις τιμές των ενοικίων είναι σταθερές συγκριτικά με τα περσινά επίπεδα και δεν θα υπάρξει οημαντική αύξηση. Σκοπός μας είναι να εξυπηρετήσουμε όλους τους σπουδαστές οι οποίοι θα. θελήσουν να βρουν σπίτι στην πόλη της Αμαλιάδας".

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και ο ιδιοκτήτης μεσιτικού γραφείου κ. Σάκης Βασιλόπουλος ο οποίος δήλωσε σχετικά: "Υπάρχουν πολλά διαμερίσμα τα επιπλωμένα και μη για τους φοιτητές οι οποίοι θα έρθουν στην πόλη. Οι τιμές είναι πολύ ελκυστικές καθώς κυμαίνονται στα περσινά επίπεδα και οι μεσίτες αλλά και οι ιδιοκτήτες των κατοικιών περιμένουν τους νέους φοιτητές να τους εξυπηρετήσουν με την υψηλού επιπέδου φιλοξενία η οποία χαρακτηρίζει τους κατοίκους".

Ωστόσο μεγάλο φορτίο φαίνεται να είναι για τους γονείς τα επιπλέον έξοδα τα οποία καλούνται να καλύψουν αφού πλέον θα πρέπει να καλύπτουν τις ανάγκες δύο νοικοκυριών. Τα ποσά τα οποία ξοδεύονται είναι μεγάλα και αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι γονείς να δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα. Ο κ. Κώστας Χριστοδουλόπουλος είναι ένας από αυτούς καθώς η κόρη του πέρασε σε σχολή της Αθήνας. Ο κ. Χριστοδουλόπουλος σε δήλωση του τόνισε: "Είναι λογικό εμείς οι γονείς να τα βγάζουμε δύσκολα πέρα οικονομικά καθώς οι ανάγκες των παιδιών είναι μεγάλες. Εκτός από την κόρη μου που πέρασε τώρα, σπουδάζει και ο γιος μου στην Αθήνα και έτσι θα γλιτώσω τα περιττά έξοδα δύο ενοικίων. Σημαντικό είναι και το γεγονός ότι δουλεύει και η σύζυγος και έτσι τα πράγματα είναι πιο εύκολα. Ωστόσο σαν γονείς θα κάνουμε ό,τι χρειασθεί προκειμένου τα παιδιά μας να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους".

 

Σοφία Καραγιάννη

Αρθρα

 

Ανάθεση ακινήτου

Αναθέστε μας το ακίνητο σας και αποκτήστε δωρεάν προβολή στις εφημερίδας και στο Internet. Προσεγγίστε όλους τους αγοραστές που ενδιαφέρονται άμεσα για την αγορά ενός ακινήτου σαν το δικό σας μέσα από το μεγάλο πελατολόγιο του γραφείου μας.

 
Εύρεση ακινήτου

Μη χάνετε τον πολύτιμο χρόνο σας σε λάθος μέρη. Κάντε τώρα κλικ στην αναζήτηση ακινήτων και δείτε όλα τα ακίνητα της περιοχής μας με φωτογραφίες και αναλυτικές περιγραφές ή επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δείξουμε όλα τα ακίνητα που σας ταιριάζουν από τα εκατοντάδες που έχουμε στην περιοχή της Αμαλιάδας.

 
Αρθρα
Περισσότερα >>
 
Χρήσιμα θέματα
Περισσότερα >>
Site map Προσθήκη στα αγαπημένα Προτείνετε μας