Μηχανή αναζήτησης Κατοικίες/Διαμερίσματα Επαγγελματικά ακίνητα Οικόπεδα/Αγροτεμάχια *Νέα ακίνητα *Ακίνητα που επισκέφτηκα
Μεσιτικό γραφείο στην Αμαλιάδα Σάκης Βασιλόπουλος και συνεργάτες - sakisvasilopoulos.com
Ακίνητα την Αμαλιάδα
ΑΓΟΡΕΣ - ΠΩΛΗΣΕΙΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΕΣ - ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ - ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ - ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ
Greek   English
Αναζήτηση ακινήτων Επιλεγμένα ακίνητα Ανάθεση ακινήτου Αρθρα Χρήσιμα Θέματα Δήμος Ήλιδας (Πρώην Δήμος Αμαλιάδας)

Η Εταιρεία

 

 
  • Θεωρούμε ότι οποιοσδήποτε είναι σε θέση να επενδύσει σε ένα ακίνητο ανεξάρτητα της δραστηριότητάς του. Εντούτοις η επιλογή μιας ακίνητης περιουσίας δεν είναι μία τόσο απλή υπόθεση και όπως είναι φυσικό χρειάζεται ένας επαγγελματίας του χώρου.
  • Το κτηματομεσιτικό γραφείο Βασιλόπουλος ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2004, ιδρυτές και συνεργάτες προσπαθούμε να παρουσιάσουμε ένα νέο πρόσωπο και ένα σύγχρονο τρόπο λειτουργίας στην αγορά.
  • Το γραφείο μας έχει αναπτύξει ένα πλούσιο πελατολόγιο σε διάφορους τομείς όπως πωλήσεις, ενοικιάσεις κατοικίας, επαγγελματικών χώρων, και επιχειρήσεων, τουριστικών ακινήτων και αγροτικών τεμαχίων.
  • Είναι ένα σύγχρονο γραφείο όπου διακρίνεται από επαγγελματική ευσυνειδησία τηρώντας κατά γράμμα τον κώδικα δεοντολογίας του συλλόγου μεσιτών Ελλάδας όπου είναι μέλος του.
  • Για εμάς είναι πλούσια τα συναισθήματα που μας διακατέχουν όταν μετά από ένα συμβόλαιο ξέρουμε ότι εμείς ήμασταν η αιτία που ο πωλητής έγινε κεφαλαιούχος και ο αγοραστής ιδιοκτήτης ακίνητης περιουσίας.
  • Με την ποικιλία των ακινήτων μας αλλά και με την χρήση των δυνατοτήτων της ψηφιακής τεχνολογίας μπορούμε να σας καθοδηγήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά στην επιλογή του ακινήτου που θα καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες σας.
  • Η ιστοσελίδα μας είναι ένας εύχρηστος οδηγός γρήγορης αναζήτησης με δεκάδες καταχωρημένα ακίνητα, φωτογραφίες και αναλυτικές πληροφορίες που θα κάνουν την περιήγηση σας στο χώρο των ακινήτων όχι μόνο ενδιαφέρουσα αλλά και ουσιαστική.
  • Ελάτε σε μας και ρωτήστε να σας ενημερώσουμε με κάθε λεπτομέρεια για τις προοπτικές του κάθε ακινήτου.
  • Εκτιμήσεις ακινήτων.
  • Σύμβουλοι ανάπτυξης ακίνητης περιούσιας

 

ΜΕΣΙΤΗΣ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ
ΣΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ 8 
ΑΜΑΛΙΑΔΑ
ΤΗΛ-FAX: 2622022366
ΚΙΝ: 69326497926932649792
E-MAIL:
info@sakisvasilopoulos.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
Ανάθεση ακινήτου

Αναθέστε μας το ακίνητο σας και αποκτήστε δωρεάν προβολή στις εφημερίδας και στο Internet. Προσεγγίστε όλους τους αγοραστές που ενδιαφέρονται άμεσα για την αγορά ενός ακινήτου σαν το δικό σας μέσα από το μεγάλο πελατολόγιο του γραφείου μας.

 
Εύρεση ακινήτου

Μη χάνετε τον πολύτιμο χρόνο σας σε λάθος μέρη. Κάντε τώρα κλικ στην αναζήτηση ακινήτων και δείτε όλα τα ακίνητα της περιοχής μας με φωτογραφίες και αναλυτικές περιγραφές ή επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δείξουμε όλα τα ακίνητα που σας ταιριάζουν από τα εκατοντάδες που έχουμε στην περιοχή της Αμαλιάδας.

 
Αρθρα
Περισσότερα >>
 
Χρήσιμα θέματα
Περισσότερα >>
Site map Προσθήκη στα αγαπημένα Προτείνετε μας