Μηχανή αναζήτησης Κατοικίες/Διαμερίσματα Επαγγελματικά ακίνητα Οικόπεδα/Αγροτεμάχια *Νέα ακίνητα *Ακίνητα που επισκέφτηκα
Μεσιτικό γραφείο στην Αμαλιάδα Σάκης Βασιλόπουλος και συνεργάτες - sakisvasilopoulos.com
Ακίνητα την Αμαλιάδα
ΑΓΟΡΕΣ - ΠΩΛΗΣΕΙΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΕΣ - ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ - ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ - ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ
Greek   English
Αναζήτηση ακινήτων Επιλεγμένα ακίνητα Ανάθεση ακινήτου Αρθρα Χρήσιμα Θέματα Δήμος Ήλιδας (Πρώην Δήμος Αμαλιάδας)

Άρθρα

αναστολή πλειστηριασμών για 6 μήνες σε στεγαστικά δάνεια

 

http://www.newsit.gr/ellada/stamatoun-gia-eksi-mines-pleistiriasmoi-1512

ΠΗΓΗ: www.newsit.gr 15/12/14

Σταματούν για έξι μήνες οι πλειστηριασμοί ακινήτων

 
Μέγεθος κειμένου
Σταματούν για έξι μήνες οι πλειστηριασμοί ακινήτων
 
Τελευταία ενημέρωση: 15.12.2014 | 10:23
Πρώτη δημοσίευση: 15.12.2014 | 10:22
Διαδώστε το:

Την Πρωτοχρονιά θα δοθεί περίοδος χάριτος 6 μηνών, δηλαδή αναστολή πλειστηριασμών, από τις τράπεζες σε όσους έχουν χρέη από στεγαστικά δάνεια.

Η εξάμηνη αναστολή των πλειστηριασμών από την 1/1/2015 έχει ήδη αποφασιστεί από τις τράπεζες σύμφωνα με το capital.

η βουτιά στις τιμές οδηγεί σε μείωση της αξίας των προσημειώσεων που καλύπτουν τα στεγαστικά δάνεια, ενώ έχει επιπτώσεις ακόμα και στις ρυθμίσεις των επιχειρηματικών χρεών

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η μεγάλη πτώση στις τιμές των ακινήτων είναι η κυριότερη αιτία για την απόφαση για την αναστολή των πλειστηριασμών.
Αναφέρεται μάλιστα πως η βουτιά στις τιμές οδηγεί σε μείωση της αξίας των προσημειώσεων που καλύπτουν τα στεγαστικά δάνεια, ενώ έχει επιπτώσεις ακόμα και στις ρυθμίσεις των επιχειρηματικών χρεών εμποδίζοντας τα σχέδια διάσωσης πολλών επιχειρήσεων.

Είναι ενδεικτικό πως η απομείωση στην αξία των ακινήτων είχε ως συνέπεια μία μείωση εως και 20% στην αξία των προσημειώσεων, την ώρα που από το σύνολο των στεγαστικών δανείων τουλάχιστον το 30% δεν εξυπηρετείται για διάστημα 90 ημερών και πάνω.
Αρθρα

 

Ανάθεση ακινήτου

Αναθέστε μας το ακίνητο σας και αποκτήστε δωρεάν προβολή στις εφημερίδας και στο Internet. Προσεγγίστε όλους τους αγοραστές που ενδιαφέρονται άμεσα για την αγορά ενός ακινήτου σαν το δικό σας μέσα από το μεγάλο πελατολόγιο του γραφείου μας.

 
Εύρεση ακινήτου

Μη χάνετε τον πολύτιμο χρόνο σας σε λάθος μέρη. Κάντε τώρα κλικ στην αναζήτηση ακινήτων και δείτε όλα τα ακίνητα της περιοχής μας με φωτογραφίες και αναλυτικές περιγραφές ή επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δείξουμε όλα τα ακίνητα που σας ταιριάζουν από τα εκατοντάδες που έχουμε στην περιοχή της Αμαλιάδας.

 
Αρθρα
Περισσότερα >>
 
Χρήσιμα θέματα
Περισσότερα >>
Site map Προσθήκη στα αγαπημένα Προτείνετε μας