Μηχανή αναζήτησης Κατοικίες/Διαμερίσματα Επαγγελματικά ακίνητα Οικόπεδα/Αγροτεμάχια *Νέα ακίνητα *Ακίνητα που επισκέφτηκα
Μεσιτικό γραφείο στην Αμαλιάδα Σάκης Βασιλόπουλος και συνεργάτες - sakisvasilopoulos.com
Ακίνητα την Αμαλιάδα
ΑΓΟΡΕΣ - ΠΩΛΗΣΕΙΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΕΣ - ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ - ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ - ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ
Greek   English
Αναζήτηση ακινήτων Επιλεγμένα ακίνητα Ανάθεση ακινήτου Αρθρα Χρήσιμα Θέματα Δήμος Ήλιδας (Πρώην Δήμος Αμαλιάδας)

Χρήσιμα θέματα

ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΓΙΑ ΜΕΣΙΤΕΣ ΜΑΙΜΟΥ-ΑΜΑΛΙΑΔΑ

 

http://www.patrisnews.com/nea-enimerosi/katanalotes/kampanaki-gia-mesites-maimoy-stin-amaliada#.VCko0Ff-ulE

«Καμπανάκι» για μεσίτες «μαϊμού» στην Αμαλιάδα!

ΦΟΙΤΗΤΕΣ
(29/09/2014 09:00)
 
 
 

Αντίστροφη μέτρηση για την εγκατάσταση των νέων φοιτητών στην πόλη της Αμαλιάδας και φυσικά το βασικό μέλημα όλων είναι η στέγαση.

Πρωταρχικό μέλημα βέβαια και για τους εκπαιδευτικούς που προέρχονται από άλλες περιοχές και θα προσφέρουν φέτος τις υπηρεσίες τους στην περιοχή.

Η εγκατάσταση στην Αμαλιάδα αποδεικνύεται ότι δεν είναι και τόσο δύσκολη υπόθεση, αφού σύμφωνα και με τους μεσίτες υπάρχει πληθώρα διαμερισμάτων προς ενοικίαση και ήδη πολλοί έχουν διασφαλίσει το θέμα της στέγασης. Αξιοσημείωτο δε είναι το γεγονός ότι αρκετοί γονείς φοιτητών απευθύνθηκαν και εξακολουθούν να απευθύνονται και τηλεφωνικά στους μεσίτες για την εξεύρεση διαμερίσματος και ορισμένοι μάλιστα έκαναν τις μισθώσεις εξ αποστάσεως.

 

Προσιτά διαμερίσματα

Αυτό που επισημαίνεται από τους μεσίτες είναι ότι όχι μόνο υπάρχει πληθώρα διαμερισμάτων, αλλά διατίθενται διαμερίσματα σε πολύ καλές τιμές και σε πολύ καλή κατάσταση, γεγονός που κάνει ακόμη πιο προσιτή την παραμονή των φοιτητών και όχι μόνο στην περιοχή.

«Η Αμαλιάδα έχει ανεβάσει ψηλά τον πήχη σε ό,τι αφορά τα διαμερίσματα και σε σχέση με τον εξοπλισμό τους και σε σχέση με τις τιμές τους που είναι πάρα πολύ καλές» σημειώνει ο μεσίτης κ. Γεράσιμος Στούμπανος και συμπληρώνει: «Υπάρχει πληθώρα διαμερισμάτων και σε γκαρσονιέρες και σε δυάρια και είναι χαρακτηριστικό ότι οι τιμές στις γκαρσονιέρες ξεκινούν από 130 ευρώ το μίσθωμα και στα δυάρια από 160 ευρώ. Το τελευταίο διάστημα υπάρχει μεγάλη κινητικότητα και όσοι δεν μερίμνησαν εγκαίρως είναι σίγουρο ότι θα βρουν αυτό που θέλουν».

Ανάλογη είναι η εικόνα που έχει και ο μεσίτης κ. Σάκης Βασιλόπουλος, ο οποίος υπογράμμισε: «Κάθε χρόνο έχουμε περισσότερα διαμερίσματα προς ενοικίαση για τους φοιτητές και κάθε χρόνο είναι και πιο αναβαθμισμένα. Διαμερίσματα για όλα τα γούστα, επιπλωμένα και μη, και φυσικά για όλα τα βαλάντια. Πιστεύουμε ότι θα έχουμε πληρότητα».

 

Εφιστούν την προσοχή

Αυτό ωστόσο που τονίζουν οι μεσίτες και εφιστούν την προσοχή στους υποψήφιους ενοικιαστές, αφορά στη νομιμότητα των μεσιτικών γραφείων για την αποφυγή εκπλήξεων, αφού στο χώρο κάνουν την εμφάνισή τους κατά καιρούς διάφοροι ‘μεσίτες- μαϊμού’.

Για το συγκεκριμένο θέμα ο κ. Στούμπανος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Οι υποψήφιοι ενοικιαστές να απευθύνονται σε επαγγελματίες μεσίτες, οι οποίοι δουλεύουν για το συμφέρον τους και θα τους βρουν την ιδανικότερη λύση. Πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί με ανθρώπους που κάνουν τους ιδιοκτήτες και μετά τους λένε ότι είναι μεσίτες και τους ζητούν παράνομα αμοιβή. Να εμπιστεύονται μόνο τα νόμιμα γραφεία».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο κ. Βασιλόπουλος, ο οποίος σημείωσε: «Να παίρνουν πληροφορίες από επίσημα γραφεία και όχι από παραμεσίτες. Να ζητούν την πιστοποίηση για τα νόμιμα γραφεία».

 

Χρήσιμα θέματα

 

Ανάθεση ακινήτου

Αναθέστε μας το ακίνητο σας και αποκτήστε δωρεάν προβολή στις εφημερίδας και στο Internet. Προσεγγίστε όλους τους αγοραστές που ενδιαφέρονται άμεσα για την αγορά ενός ακινήτου σαν το δικό σας μέσα από το μεγάλο πελατολόγιο του γραφείου μας.

 
Εύρεση ακινήτου

Μη χάνετε τον πολύτιμο χρόνο σας σε λάθος μέρη. Κάντε τώρα κλικ στην αναζήτηση ακινήτων και δείτε όλα τα ακίνητα της περιοχής μας με φωτογραφίες και αναλυτικές περιγραφές ή επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δείξουμε όλα τα ακίνητα που σας ταιριάζουν από τα εκατοντάδες που έχουμε στην περιοχή της Αμαλιάδας.

 
Αρθρα
Περισσότερα >>
 
Χρήσιμα θέματα
Περισσότερα >>
Site map Προσθήκη στα αγαπημένα Προτείνετε μας